Hydroponics Online Home Home Store Blog Forums FAQs Lesson Plans Pictures

Go Back   Hydroponics Forums Discussions > Hydroponics Discussion Forums > Hydroponics

Help my plant is suddenly dieing


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-03-2016, 05:08 PM
chopficaro chopficaro is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 49
Default Help my plant is suddenly dieing

just 2 days ago i pulled my beautiful green plant, that had been sprouting new leaves like crazy, out of the fog chamber to take a quick glimpse of the roots through the net pot. they were beautiful bright white and fuzzy, except for a couple long ones which have been brown for a while. i plucked the brown ones out and put the plant back in the fogger very satisfied. the plant looked fine yesterday as well. today i went in and saw that the first 2 leaves were brown and dried out, and the newer leaves werent looking to good either. i pulled it out and saw that the fuzzy microscopic roots were gone and the roots were no longer bright white, but brown. i checked the fog and there was plenty of fog getting at the roots. i checkd the temperature of the water, it was 78. the water temperature has been around 73-78, the ppms have been around 400, the ph has been between 5-6.5, though today it was 6.8. air temp at the plant has been 84 constantly. what on earth happened? pics attached.
https://forum.grasscity.com/attachme...1-jpg.2218717/
https://forum.grasscity.com/attachme...9-jpg.2218716/
https://forum.grasscity.com/attachme...2-jpg.2218718/




Last edited by chopficaro; 12-03-2016 at 05:22 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-23-2016, 06:21 PM
shillamus shillamus is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Eastern Shore, Maryland
Posts: 34
Default

Quote:
Originally Posted by chopficaro View Post
just 2 days ago i pulled my beautiful green plant, that had been sprouting new leaves like crazy, out of the fog chamber to take a quick glimpse of the roots through the net pot. they were beautiful bright white and fuzzy, except for a couple long ones which have been brown for a while. i plucked the brown ones out and put the plant back in the fogger very satisfied. the plant looked fine yesterday as well. today i went in and saw that the first 2 leaves were brown and dried out, and the newer leaves werent looking to good either. i pulled it out and saw that the fuzzy microscopic roots were gone and the roots were no longer bright white, but brown. i checked the fog and there was plenty of fog getting at the roots. i checkd the temperature of the water, it was 78. the water temperature has been around 73-78, the ppms have been around 400, the ph has been between 5-6.5, though today it was 6.8. air temp at the plant has been 84 constantly. what on earth happened? pics attached.
https://forum.grasscity.com/attachme...1-jpg.2218717/
https://forum.grasscity.com/attachme...9-jpg.2218716/
https://forum.grasscity.com/attachme...2-jpg.2218718/


What is a fogger? I am not joining your forum. Go away troll

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.