Hydroponics Online Home Home Store Blog Forums FAQs Lesson Plans Pictures

Go Back   Hydroponics Forums Discussions > Hydroponics Discussion Forums > Hydroponic Grow Lights

sterilize the system


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-03-2009, 02:50 AM
taulava taulava is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 6
Default sterilize the system

Hi Ron, Is it necessary to sterilize the system and medium with 10% bleach sollution before you use it the first time? Thanks Ron

Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2009, 02:51 AM
Ron Ron is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,285
Default

No but sometimes it is a good idea to rinse new grow rocks to remove dust residue.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.