Hydroponics Online Home Home Store Blog Forums FAQs Lesson Plans Pictures

Go Back   Hydroponics Forums Discussions > Hydroponics Discussion Forums > Your Hydroponics Setup

Does the dripper run continuously or in cycles?


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-12-2009, 06:14 AM
Sam Sam is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 6
Default Does the dripper run continuously or in cycles?

HydroRon, When using a drip head, is it possible to over drip the plant if it is in rockwool, surrounded by grow rocks? Does the dripper run continuously or in cycles? I have a sufficient pump , but can you suggest where to get the supplies or a set to connect to my pump. SAM sgolwala@hotmail.com

Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2009, 06:15 AM
Ron Ron is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,285
Default

Water in cycles and the best place to get fittings is Home Depot or Lowe's in the lawn irrigation department.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.