Hydroponics Online Home Home Store Blog Forums FAQs Lesson Plans Pictures

Go Back   Hydroponics Forums Discussions > Hydroponics Discussion Forums > Your Hydroponics Setup

1500 ppm from my current 1000 ppm


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-05-2009, 05:46 AM
Leslie Leslie is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Default 1500 ppm from my current 1000 ppm

Yo, Ron... This is an update about the two month old bud plant grown in a soil mixture. I transplanted it into a larger container, so the roots could grow some more, and now I'm about ready to cut back the light, and let her flower. The question is: Should I switch over to 1500 ppm from my current 1000 ppm all at once, or should I increase the nutes gradually? By the way, thanks for the note about 6.5pH for soil...This plant is really gobbling the nutes. I will take the clones hydro for sure.

Reply With Quote
  #2  
Old 02-05-2009, 05:47 AM
Ron Ron is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,285
Default

Not to gradually. Sock it to um. Only got couple months.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.