Hydroponics Online Home Home Store Blog Forums FAQs Lesson Plans Pictures

Go Back   Hydroponics Forums Discussions > Hydroponics Discussion Forums > Your Hydroponics Setup

adjusting the pH in fish tanks


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-30-2009, 06:07 AM
Captain Captain is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 4
Default adjusting the pH in fish tanks

Question? I have noticed a product in a pet shop for adjusting the pH in fish tanks to a specific
level(ie pH 6). It goes by the name of Bullseye and I presume it is simply a buffer. Would this
adversly affect the nutrient solution or can I make life easy by simply adding this?(I usually run ~pH 6
anyways)
Captain Vegetable

Reply With Quote
  #2  
Old 01-30-2009, 06:08 AM
Ron Ron is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,285
Default

Yes Captain - I have emptied pet store shelves of their pH up or down when I didn"t have time to
order any though the mail.
Ron

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.